Welcome, visitor! [ Register | Login

 

Σύλληψη άνδρες Πάτρα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Φορτηγό μετέφερε κοκαΐνη και χασίς σε ειδική κρύπτη

  • Listed: 23 April 2022 15 h 27 min

Description

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Σε ειδική κρύπτη μέσα σε φορτηγό, εντόπισαν μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης οι άνδρες του κεντρικού λιμεναρχείου της Πάτρας……

Φορτηγό μετέφερε κοκαΐνη και χασίς σε ειδική κρύπτη ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Συνελήφθησαν στην Πάτρα – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B1 ο οδηγός και ο συνοδηγός

Σε ειδ κοκαΐνη – http://www.medlook.net.cy/article.asp?item_id=733κοκαΐνη – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%90%CE%BD%CE%B7ς οι άνδρες του κεντρικού λιμεναρχείου της Πάτρα – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B1ς και συνέλαβαν δύο άτομα.

Ειδικότερα, ύστερα από έλεγχο που έκαναν οι λιμενικοί στο φορτηγό, μοιχεια με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου, βρήκαν μέσα στα πλαϊνά τοιχώματα της καμπίνας, πάνω από τη θέση του συνοδηγού και πίσω από τα ντουλάπια, εννέα κοκαΐνη – http://www.medlook.net.cy/article.asp?item_id=733κοκαΐνη – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%90%CE%BD%CE%B7ς, Γραφεια ντετεκτιβ και πέντε πλαστικές συσκευασίες, που περιείχαν περίπου μισό κιλό χασίς – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%82.

Στη συνέχεια συνελήφθησαν ο 36χρονος οδηγός του φορτηγού και ο 26χρονος συνοδηγός του, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη σύλληψη και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση της μεταφοράς των ναρκωτικών – http://detective-zakynthinos.net/Detectives-Private-Investigators.asp?Code=003094.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιώνΣε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργία – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1ς.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, ΑΠΙΣΤΙΑ Γιατί οι Άνθρωποι Οδηγούνται στην Απιστία; η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ – http://www.oaed.gr κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμ – http://www.tem-magnisia.gr/βρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρεια – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82ς, Ι

 

91 total views, 1 today

  

Listing ID: N/A

Report problem

Processing your request, Please wait....

Sponsored Links

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.