Welcome, visitor! [ Login

 

πληροφορίες πληροφορίες Ολυμπιακό ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Παραιτήθηκε ο Ολυμπιακός από τη χορηγία του ΟΠΑΠ

  • Listed: 3 April 2022 1 h 43 min

Description

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Καταγγέλλει ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αθέμιτο ανταγωνισμό και ποινικώς ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ κολάσιμες ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ πράξεις
…”

Παραιτήθηκε ο Ολυμπιακός από τη χορηγία του ΟΠΑΠ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
Καταγγέλλει αθέμιτο ανταγωνισμό και ποινικώς κολάσιμες πράξειςΠαραιτήθηκε το βράδυ της Τρίτης από τη χορηγία του ΟΠΑΠ η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλοντας, σύμφωνα με πληροφορίες – http://detective-zakynthinos.net/Detectives-Private-Investigators.asp?Code=003244, ότι η ταυτόχρονη παρουσία του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη στον ΟΠΑΠ και στην ΑΕΚ, δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό για τις υπόλοιπες ομάδες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – http://detective-zakynthinos.net/Detectives-Private-Investigators.asp?Code=003244, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται σε συγκεκριμένες ποινικώς κολάσιμες ενέργειες του κ. Δ. Μελισσανίδη, ενώ προτίθεται να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7. 

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κ. Ευάγγελος Μαρινάκης φέρεται να δήλωσε σε συνεργάτες του ότι «ο Ολυμπιακός δεν θέλει τέτοια λεφτά».
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Να δώσουν παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μέχρι της 20 Σεπ Τεμ – http://www.tem-magnisia.gr/βρίου αποφάσισαν οι διοικούντες την ΑΕΚ.Οι άνθρωποι – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CF%82 της Ένωσης, βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς της ομάδας, παρότι η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στην Γ΄ Εθνική, αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να προμηθευτεί ετήσια κάρτα μέχρι και δύο μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και εννέα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης, έχουν διατεθεί ήδη περισσότερα από δέκα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω της ζήτησης που υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπ Τεμ – http://www.tem-magnisia.gr/βρίου, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 20 Σεπ Τεμ – http://www.tem-magnisia.gr/βρίου».

Πηγή:  sport-fm.gr – http://www.sport-fm.gr/article/paratasi-sta-eisitiria-diarkeias-tis-aek/720484
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Άσαντ: Θα ήταν προδοσία να παραιτηθώ τώρα

Σύμφωνα με τον Άσαντ η Συρία πρέπει να απαλλαχθεί από τους τρομοκράτες και τους εξτρεμιστές«Έχω υποχρέωση στη χώρα μου, εκτός κι αν οι πολίτες θέλουν να παραιτηθώ».

Με αυτά τα λόγια ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ-Άσαντ σχολίασε τις εξελίξεις που αφορούν στη χώρα του, έπειτα από την απόφασή του να αποδεχθεί τη ρωσική πρόταση για τα χημικά της χώρας.

«Έχω υποχρέωση στη χώρα μου, εκτός κι αν οι πολίτες θέλουν να παραιτηθώ», ανέφερε ο Σύρος πρόεδρος και πρόσθεσε: «Κάποιοι λένε ότι έχω όλες τις εγγυήσεις αν θέλω να φύγω, όλα τα λεφτά και ό,τι θέλω. Φυσ

 

121 total views, 2 today

  

Listing ID: N/A

Report problem

Processing your request, Please wait....

Sponsored Links

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.